Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Quinopasta med ärtpesto

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Låt dina smaklökar kittlas av en smakrik quinoapasta med ärtpesto av hasselnötter och mandel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg alla ingredienser till peston i en mixer och kör någon minut. Smaka av med citronsaft, salt och peppar.
  2. Koka pastan enligt anvisningen på paketet.
  3. Skiva rödlöken tunt och finhacka vitlöken.
  4. Hetta upp en stekpanna med olivolja i och lägg i rödlök, vitlök och tomater. Stek i någon minut, häll sedan på balsamvinäger och låt steka i 5 minuter.
  5. Fördela pasta på tallrikar och häll över tomatblandningen. Strö på hackad, färsk basilika, salt och svartpeppar.
  6. Servera med en klick ärtpesto.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • flhn47 7 juli 2010

    Var köper jag quinoapasta med persilja?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.