Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Quorn au vin

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En klassisk gryta på fågel, här lagad med quorn istället. Vegetarisk bacon finns i flera varianter. Det finns bland annat quornbacon och sojabacon i de flesta välsorterade mataffärer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs filéerna i olja tills de fått fin stekyta. Om baconet är fryst kan det steka med. Lägg åt sidan. Hacka löken och skiva svampen. Fräs tills löken är gyllengul.
  2. Skär filéerna i mindre bitar. Blanda med bacon, lök och svamp. Häll på vin, vatten, buljong, sojasås och kryddor. Låt koka i några minuter. Smaka av eventuellt med mer salt och peppar.
  3. Servera grytan med ris, kokt potatis eller potatisgratäng.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.