Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Quornburgare

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Saftiga och snabbgjorda vegetariska burgare. Perfekt på grillen i vår/sommar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta fram och tina quornfärsen. Skala och riv potatis och morot grovt. Blanda med quornfärs, ägg, soja, vetemjöl, basilika, salt och peppar. Forma burgare. Grilla eller stek dem några minuter på varje sida.
  2. Grilla eller stek bröden. Lägg samman burgaren med bröd, sallad, lök samt färska och soltorkade tomater och chilibearnaise. Servera eventuellt med klyftpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.