En enkel, vegetarisk pasta i lyxförpackning!
Instruktioner
- Koka pastan al dente i lättsaltat vatten enligt förpackningen. Låt den rinna av och svalna.
- Skala och hacka löken och vitlöken. Skala rotfrukter och finhacka dem. Hetta upp en panna med lite olja och fräs lök, grönsaker och quornfärs.
- Häll i vin, krossade tomater och buljong. Sjud i 5 minuter tills det kokat ihop till en sås. Smaka av med salt och peppar och vänd ner spenaten. Fördela allt i botten på en ugnsfast form.
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Blanda ricotta, fint riven parmesanost, riven mozzarellaost och ägg till en jämn kräm. Fyll pastasnäckorna med krämen och ställ dem på quornfärssåsen.
- Ställ in formen i ugnen i 15 minuter tills den fått fin färg. Ringla över pesto innan den serveras och servera med en god sallad.
Publicerat den
15 november 2013
Liknande recept
Skriv kommentar