Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Quornfilé med bearnaisesvängd potatis

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktig "imparätt". Snabblagad och med potatis som överraskar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina quornfilén. Tvätta potatisen men låt skalet vara kvar. Skär potatisen i 1 1/2 cm tjocka skivor. Koka potatis och grönsaker var för sig i lättsaltat vatten.
  2. Blanda soja och 2 msk smör- & rapsolja. Pensla quornfiléerna på båda sidor och stek dem i resten av smör- & rapsoljan ca 2 min per sida.
  3. Häll av vattnet från potatis och grönsaker och låt dem ånga av. Blanda försiktigt potatis och crème fraiche.
  4. Servera filéerna med potatisen och grönsakerna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • cerise 7 mars 2009

    Gott Nu mera favorit potatisen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.