Perfekt som en lunch eller som något gott en helgkväll.
Instruktioner
- Börja med cashewsåsen. Finhacka nötterna i en matberedare. Häll nötterna och övriga såsingredienser i en kastrull hetta långsamt upp dem till sjudning. Låt sjuda 4-5 minuter under ständig omrörning tills såsen är tjock och glansig.
- Rör ner kycklingköttet i currypastan. Trä upp bitarna på 4 metallspett.
- Hetta upp en smörgåsgrill och lägg i spetten och kläm ihop och grilla 5-6 minuter, tills köttet är genomstekt. Ta bort från värmen och låt köttet vila.
- När köttet är tillräckligt svalt för att hanteras, ta av köttet från spetten och fördela det i de halverade pitabröden. Torka ur grillen och rosta de fyllda bröden i 1-2 minuter, tills de är frasiga och kycklingen varm. Halvera bröden och garnera med korianderblad.
- Servera genast de varma bröden med den varma cashewsåsen bredvid i portionskålar.
Publicerat den
29 augusti 2011
Liknande recept
Skriv kommentar