Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räk och äggröra

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En lättlagad förrätt som kan göras i förväg.

Ingredienser

Instruktioner

Koka äggen i c:a 7 minuter och kyl dem. Hacka dem (genom att dela dem 2 ggr i ässkäraren) eller hacka dem med kniv. Skala och hacka löken. Hacka räkorna grovt och spara 8 -10 st för garnering. Blanda ihop cremé friche och majonnäs.Rör om kraftigt. (Man kan vispa ihop det hela). Blanda i ägg, lök, salt och peppar. Smaka av och bland i räkhacket. Rör om och garnera med de sista räkorna. Toppa med lite gräslök (eller dill)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • majamia 9 april 2008

    Enkelt och gott, fast mina barn tyckte att det smakade för mycket lök. Härligt att prova en massa nya recept, tack! Mvh Marie

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.