Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räk- och tonfisktårta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Räkor, tonfisk, ägg och majonnäs, tillsammans är de bäst. Bjud gärna på denna smarriga tårtan när ni ska ha fest :D

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda avrunnen tonfisk och räkor med ägg, majonnäs och keso. Smaka av med salt, svartpeppar och kajennpeppar.
  2. Fördela fyllningen på två av bottnarna och lägg samman. Lägg den sista bottnen överst.
  3. Blanda kesella, crème fraiche, majonnäs, citronskal, salt och peppar till garneringen. Smaka av.
  4. Bred krämen runt om och ovanpå smörgåstårtan. Så här långt kan du förbereda.
  5. Skala räkorna och lägg dem ovanpå tårtan. Spara 3 stycken som du bara skalar stjärtarna på och ställer mitt på tårtan.
  6. Tryck fast hackad dill runt kanten. Dekorera tårtan med bitar av skivad gurka och citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.