Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räk och kräft, fiskgratäng

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En jättegod krämig fiskgratäng enligt hela familjen. Servera med pressad potatis som suger upp den goda såsen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ut fisken i en ungssäkerform och salta fisken. Lägg i smöret. Lägg ut kräftosten över fisken.
  2. Vispa samman vetemjöl lagalätt och chilisåsen. Häll det över fisken. In i ugnen på 225.
  3. Efter 15 minuter tar du ut formen och öser och rör lite i såsen. När det är 5 minuter kvar lägg på räkorna så de blir lite varma. .

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • josahanna 23 januari 2009

    Det var supergott!

  • hellea 8 september 2009

    Gott , smaskigt och enkelt. Kommer att bli ett favoritrecept.

  • havrelina 28 oktober 2010

    Hur många minuter ska det vara sammanlagt? Jag fattar inte :S

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.