X

Räkcocktail recept

Laddar...
Din sökning gav 44 träffar


Liten räkcocktail

0,5 poäng portionen Mycket lätt att göra! En utsökt förrätt som tack vare en mager huvudingrediens inte bidrar med mycket onödig energi. Lätt, gott och nyttigt. Var fantasifull vid serveringen för a..


Färgsprakande räkcocktail

En färgklick på buffébordet eller varför inte som förrätt till nyår. Mangopurén kan förberedas en dag i förväg och räkorna kan skalas några timmar före servering, då blir det enkelt och snabbt. ..

Räkcocktail med saffransaioli

Räkcocktail låter som en riktigt lyxig rätt, vilket det kan vara. Jag har ätit både lyxiga och budgetvarianter, och det är inte alltid de lyxigare varianterna som är de godaste. Den här räkcocktailen ..Mexikansk räkcocktail (Cocte´l de..

Såsen som man gör till räkorna serveras också till olika skaldjur, från söder till norr ibland med apelsin och ibland med lime eller citron, man får smaka sig fram vad man tycker bäst om.


Räkcocktail med kräftstjärtar
Räkcocktail med kräftstjärtar

En smarrig klassiker - den perfekta förrätten! Har gjort den ett par nyårsaftnar i rad och gör den gärna igen. Pepparroten ger en kul piff till rätten!
Räkcocktail
Räkcocktail

Att starta med en räkcocktail är alltid uppskattat. Avokado och en god örtsås sätter pricken över i.


Räkcocktail
Räkcocktail

Skala räkorna och finstrimla isbergssalladen. Rör ihop majonäs ochchilisås. Fyll portionsskålar med en nypa isbergssallad och fördelaräkorna över. Toppa med såsen. Garnera med sparris, tomat, citron o..