Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkcocktail med avokado och pepparrot!

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Liten lyxcocktail till helger eller fester!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och dela räkorna i bitar, spara några till garnering. Dela tomaterna i klyftor, ta ur kärnorna och skär köttet i småbitar. Dela avocado och skär i skivor därefter i bitar. Skölj salladslöken och strimla den. Skölj och riv/strimla salladen.
  2. Bottna ett glas med sallad, blanda FÖRSIKTIGT räkbitar, tomatbitar, avocadobitar samt lökstrimlorna. Blanda till dressingen och varva därefter räkblandnigen och dressingen avsluta med lite dressing. Toppa med några räkor och strö sist lite dill över det hela. Servera med en citronklyfta och en brödkrutong.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Heisjo 30 maj 2010

    Verkligen jättegott!! Smakerna smälter samman i munnen. Vi hade både citron, dill och krutonger till vilket satte pricken över i:et!! Ett recept som bara måste provas!!

  • tikaha 8 september 2012

    Otroligt gott...=D

  • melande 27 april 2017

    Jättegott det blev kanon! Så tack för hjälpen!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.