Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karibisk räkcocktail

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Frisk cocktail att servera som lunch eller förrätt. fisken ska varit fryst 3 dygn innan den kan användas rå. 209 kalorier per portion 9 g fett 22 g protein 8 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisk och mango. Skär fisken i små kuber om ca 1 cm. Pressa limejuicen. Blanda fisk, limejuice och olja. Låt stå 5 minuter.
  2. Skala, kärna ur och tärna avokadon. Skala, kärna ur och tärna gurkan. Skölj, kärna ur och skiva chilin tunt. Blanda fisk, mango, avokado, chili, gurka och räkor.
  3. Plocka och finhacka koriandern, tillsätt den till cocktailen. Salta och servera cocktailen med limeskivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.