Smakar som på restaurang.
Instruktioner
- Skala räkorna. Det är inte lika gott, men om du vill göra det bekvämt för dig använd 500 g skalade. (Spara ev några till dekoration).
- Skiva champinjonerna. Klyfta tomaterna och dela varje klyfta i 2 bitar. Dela sparrisen i lite mindre bitar. Dela varje ägg i 12 bitar. Strimla salladen.
- Blanda ihop ovanstående och dela upp i 8 cocktailglas eller dessertskålar.
- Sås:
Vispa grädden något - Inte hård. Blanda den med de övriga ingredienserna. Häll såsen över cocktailen.
- Dekorera med 1 citronskiva, ett par gurkskivor och 2-3 räkor samt en dillkvist på varje cocktail.
- LYCKA TILL!!!
Publicerat den
4 oktober 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Det där gillar jag.. sparade ner det:-) Vänkram/Pialotta
Det var en god förrätt,klassisk. Jag smörstekte champingonerna (kan inte äta dem råa). Kommer att göra den fler gånger!
jätte god serverade den på nyår lika god för barnen som oss vuxna en klar 5 a
Det här var jättegott :) Gjorde denna räkcockail när jag hade middagsbjudning här. Och den var en riktig succé kommer att göra flera gånger. Tack för receptet. Högsta betyg från mig. //Marie
Detta gillade hela familjen! En klar femma!
jättegod! gjorde den även förra året på nyår. kommer att göras många gånger.tack för receptet!
Tusen tack! Supergott va det :)