Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkor Indienne

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktig festrätt är den här goda och lättlagade räkpannan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna.
  2. Kärna ur och strimla paprikorna. Skala och hacka löken. Ansa och strimla purjolöken.
  3. Fräs lite matfett med curryn. Lägg i grönsakerna och låt dem fräsa några minuter utan att de får färg.
  4. Tillsätt pressad vitlök, tomatpuré och tomatkross. Låt det sjuda ca 5 minuter.
  5. Tillsätt grädden. Smaka av med salt och peppar.
  6. Blanda i räkorna och låt allt bli varmt, men inte koka, då blir räkorna sega.
  7. Servera med ris, sallad och gott bröd till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Kicksan 2 oktober 2009

    Måste bara få säga att den här grytan är såååååååå god!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.