Det här är en festlig variant på en traditionell fiskgratäng. Istället för fisk använder du räkor som får ligga på en mustig risbädd med ett täcke av grädde och majonnäs. Gott, enkelt och billigt.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Jag testadde detta recept ikväll och det blev sååå gott!! jag hade inga chmpingoner hemma så jag tog murklor istället. En mycket bra rätt när man har kokat för mycket ris. jag la i grönsaksfond i det kokta riset. ra resultat! Kommer att komma ihåg den här rätten // lillawe
Låter gott. Påminner om ett recept jag hade som favorit för en del år sedan. Men i det receptet hade jag även några kokta ägg som jag delade i 4 delar och la på riset tillsammans med räkorna, sparrisen och chaminjonerna. Denna rätt uppskattades alltid! :-)