Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torks med citron, räkor och vitt vin

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Ett måste om man älskar fisk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka (400 gr) fisken nästan färdig, häll ut det mesta av spadet som man kokat fisken i och häll i 3 dl grädde, häll i vin eller cider efter behag, mindre vin desto mera spad av den kokta fisken . pressa i citron efter smak och även så av dillen, låt detta små koka tills fisken är färdig , häll då i räkorna.
  2. Servera med kokt potatis!!1
  3. LYCKA TILL

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • evaullabritt 17 maj 2012

    Jag har testat. Bra smaker men jag ska ändra tillagningsproceduren nästa gång. Fisken blir överkokt om man kokar in såsen till rätt koncistens. Jag skulle koka fisken i vinet eller i fiskbuljong först. Ta upp den och koka samman såsen till rätt konsisrens, smaka av med citron, och sedan lägga tillbaka fisken i såsen och hälla över räkorna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.