Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkor med sparrisallad och avokado

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En krispig, fräsch och matig sallad, syrlig med ett sting av pepparrot. Gott, kort och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda räkor med finrivet skal av citron, olivolja, pepparot och grovskuren dill. Koka sparris i lättsaltat vatten 3-5 minuter. Dela den på längden.
  2. Dela och gröp ur avokadon. Skär den i bitar. Dela cocktailtomaterna. Skölj och skiva rädisorna. Blanda samman alla ingredienser. Smaka av med salt och svartpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.