Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkor på Melbournevis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Dessa smarriga räkor kommer från Australien.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret tillsammans med oljan i en stekpanna. Tillsätt vitlök och lök, stek tills den blir mjuk.
  2. Tillsätt ketchup, honung, vinäger, worcestershiresås, kryddor och röksmaken. Sjud tills såsen blir tjock och blank låt den svalna.
  3. Pensla räkorna med resten av oljan. Grilla över medelvarma kol i tre minuter. Pensla ofta med såsen. Pensla ännu en gång precis innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.