Min son och jag har precis ätit denna underbara paj. Perfekt en sån här varm sommardag med ett glas vitt vin. Passar jättebra till en buffé också. Den är enkel att göra, inget krångel med gelantinblad... Hade inte citron, kaviar och dill hemma när jag tog bilden, men den är jättegod utan det också. Perfekt att ha på kräftskivan som ett litet matigare tillbehör, ta då västerbottenost i pajskalet.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Denna räkpaj måste ni prova den är supergod!!!
Bästa pajen, ever!!! Blandar i lite majonäs och tar persiljadakrydda o torkad dill i såsen, supergod!! Västerbotten, grovriven tycker jag passar bättre än cheddarost.
Underbart god paj, blev en succé när jag bjöd på den på min födelsedag. Jag hade i lite majonäs och lite pressad citron i fyllningen. Jättegott!
Bjöd några kolleger på lunch i dag och de ville ha receptet. En av dem ville ha i avokado nästa gång, men jag tycker inte det behövdes. Tonåringen slukade resterna efter skolan. Jag hade i lite majonäs och en aning citronsaft i fyllningen. Lätt och somrigt tycker jag. Perfekt en tjejkväll med ett glas vitt vin.
God paj till en varm sommarkväll, men tyckte den italienska salladskryddan tog överhand och då smakade räkorna ingenting.....tror att jag ska prova att blanda i lite röd rom, salt, peppar och dill i cremefraichen nästa gång så blir det nog mer i min smak. :O)
jättegod :P Pajdegen var suverän att jobba med och jättegod att äta. slängde ned en skivad mango också men skippade salladskryddan som inte tillhör min favvo-krydda ;) solklar femma! Hade ingen dill hemma så det fick gå ändå och jag gjorde pajen som fyra småpajer istället.. kommer garanterat göras fler gånger =)) TACK!
Fantastiskt god paj! Jag blandade ihop alla ingredienser och garnerade med lite räkor.