Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sabinas räkpaj

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Kan med fördel göras dagen innan.

Ingredienser

Instruktioner

Arbeta ihop degen. Smörj en pajform och klä denna med degen och picka den med en gaffel i botten. Grädda pajen i 225 grader i 25 minuter. Fyllning: Låt ananasen rinna av väl, är räkorna på burk, låt dem oxså rinna av väl. Blanda alltsammans väl och lägg fyllningen i det kalla pajskalet. Garnera pajen och servera den kall.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.