Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall Räkpaj

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

enkel å god!!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda degen och tryck ut i pajformen ca 24 dm. Grädda i ca 15 min 175 grader. Blanda ingredienserna till röran. Allt detta kan förberedas dagen före. Men lägg på röran samma dag den ska serveras. Röran blir bara godare om man gör den dagen före.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Hilmer54 6 april 2011

    Supergod fyllning Kommer att göra den flera gånger

  • svensbyn 6 april 2011

    Har testat fyllningen i pajskal med lite riven västerbottensost i...Super!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.