Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkpaj med sting

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Räkpaj med extra hetta från keso med chilismak!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman pajdegen i en matberedare. Låt vila kallt i 30 minuter. Tryck ut degen i en smord pajform, 22-24 cm i diameter. Nagga botten med en gaffel. Förgrädda pajskalet i ugnen i 10 minuter, 225 grader.
  2. Ansa sparrisen och koka i lättsaltat vatten i 3-4 minuter. Slå av vattnet och sänk ner i iskallt vatten. Fördela fyllningen i pajskalet. Blanda samman äggstanningen och häll över.
  3. Grädda i nedre delen av ugnen i 40-45 minuter, 225 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • momma45 26 november 2016

    Jag fick inte tag i keso med chili men använde neutral keso och blandade i chiliflarn annars följde jag receptet. Serverade den till lunch med en sallad till och alla tyckte den jättegod så den kommer vi äta fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.