Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räksås till lax

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En matig sås till laxen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden. Blanda den med yoghurt, majonnäs, tomatpuré, riven lök och dill.
  2. Hacka räkorna grovt och tillsätt dem i såsen. Smaksätt med vitpeppar och salt.
  3. Låt såsen vila i kylen några timmar innan den serveras till t ex stekt lax.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • SEAbjrpn 6 december 2008

    Tack för receptet. KramSEA

  • Pirkko 7 december 2009

    Vi hade den här till laxmoussen och alla gästerna tyckte att det var jättegott!! 5 stjärnor!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.