X

Räksallad recept

Laddar...
Din sökning gav 106 träffar
Räksallad à la Tobbe

Försök hitta en räksallad i affären utan tillsatser. Jag komponerade en själv, det tar bara en kvart att göra den. Recept på majonnäs finns i min kokbok.


Räksallad

Det kan vara väldigt frustrerande att bo utomlands när man blir sugen på något gott som man äter hemma i Sverige, Räksallad har varit en av dem tills idag. Nu har jag äntligen ett supergott recept so..
Räksallad enligt Kajsa Warg

Vi ville inte gå ut och handla och plockade ihop en sallad enligt Kajsa Warg "man tager vad man haver" och så här blev det för oss. Jättegod tyckte vi.


Räksallad med ris

Salladen med räkor och ris når en ny dimension smaksatt med parmesan och vitlök. Fräsch, lätt och god passar den till såväl lunch som lättare middag.Kyckling- och räksallad med bulgu..

Jag gillar att äta olika sorters gryn: tex bulgur istället för ris till grillad kyckling eller filégrytor, quinoa istället för potatis till t ex laxgryta.. För att inte tala om att använda gryn i sal..
Lax surprise

En förrätt som kan stå klar i kylen och bara garneras strax innan den ska avnjutasGrillkryddad lax med avokado och ..

En lätt rätt som passar perfekt en ljummen vår kväll med ett glas kylt vitt vin. Det lönar sig att satsa på oskalade räkor. Gör man lite extra räkor och avokado behövs inget ris eller potatis.

Smörgåsgifflar

Härliga porösa gifflar som är goda att serveras precis som de är. Eller fyll dem med t ex en god räksallad och komplettera med extra räkor. Ett salladsblad närmast brödet gör att salladen inte fuktar ..