Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räksallad enligt Kajsa Warg

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Vi ville inte gå ut och handla och plockade ihop en sallad enligt Kajsa Warg "man tager vad man haver" och så här blev det för oss. Jättegod tyckte vi.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina räkorna och champinjonerna om de är frysta Koka äggen nästan hårda Strimla sallad och lägg i botten på tallriken Skär tomater och gurka i små bitar. skiva äggen och lägg ovanpå Strö på lite hackad dill och ringla olivolja och salt ovan på allt Hacka och stek champinjonerna i smör och krydda med salt och peppar och häll på fräs smör och pressa vitlöken i smöret och fräs räkorna snabbt i smöret. Häll över räkor och smör över alltihop och mumsa.
  2. Servera gärna med rostat bröd till eller stek bröd i smöret också.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.