Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räksnurror

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Tunnbrödrullar fyllda med en smakrik skagenröra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka räkorna.
  2. Blanda räkor, färskost, majonäs, citronskalm lök, pepparrot och dill. Smaka av med salt och peppar.
  3. Fördela räkröran på bröden. Rulla ihop till rullar från långsidan. Vira först in rullarna i plastfolie och därefter i aluminiumfolie för stadgans skull.
  4. Förvara rullarna i kylen och skär upp varje rulle i sex bitar vid servering.
  5. Garnera med en räka, citron och dill.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.