Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Råbiff korean style

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läcker rätt med koreanska smaker. När man serverar råbiff är det viktigt att tänka på att välja kött av god kvalitet. Rätten är tänkt som en varmrätt men det går utmärkt att minska på mängden och servera som förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med gurksalladen. Rör samman alla ingredienser utom gurkan, smaka av med flingsalt. Skiva gurkan och blanda med dressingen. Ställ åt sidan.
  2. Putsa köttet och strimla det sedan mycket fint. Blanda med soja och sesamolja och smaka av med salt och peppar.
  3. Forma till fyra biffar och toppa med gurksallad, kimchi, rostade sesamfrön och koriander. Servera genast!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.