Rådjur recept

Laddar...
Din sökning gav 132 träffar
Helgrillad Rådjursstek LCHF

I vissa län får man jaga råbock nu på våren. De av er andra som jagar har kanske ett rådjurslår liggande som ni inte vet vad ni ska göra med. Prova då det här sättet att helgrilla. Det tar lite tid, m..Grav-torkad rådjursstek

Ett alternativ med rådjursstek som fungerar även med lamm, get eller hjort. Grav-torkad innebär inte att köttet torkats i en grav – men att man först gravat och därefter torkat det. Och att torka kö..
Afrikansk inspirerad viltgryta ko..

Jag får så mycket beröm för den här grytan och folk har en tendens att vilja bjuda hem sig när den ska lagas, så jag tänkte att jag delar med mig till er av mitt lilla recept också! Hoppas det ska sma..


Chutney av äpplen och aprikoser

Denna chutney smakar underbart till all slags kött. Vi åt den senast till rådjurssadel med potatismos. Passade perfekt. Härligt att ge bort till chutneyvänner. Satsen räcker bra till för att ge bo..


Mina viltfärsbiffar med en touch ..

Jag brukar göra biffarna på antingen vildsvin eller rådjursfärs. Men det går att göra på den färs man föredrar eller har hemma. Biffarna är goda både varma och kalla! De funkar utmärkt att ha som ..


Filé Black & White Orange LCHF

En berabetad rätt – men värd den extra kvart den tar att tillreda... Fläsk och hjort är en spännande kombination som passar lysande till en sås på apelsin och vitlök. Den här rätten innehåller (ca)..

Karelskstek á la Högfors

Originalet från östra Finland som oftast äts till vardag men serveras också på julbord, består av fläskkött, nötkött och lammkött. Jag använder i stället för lammkött, viltkött av antingen rådjur, vit..