Rådjurs sadel recept

Laddar...
Din sökning gav 14 träffar

Chutney av äpplen och aprikoser

Denna chutney smakar underbart till all slags kött. Vi åt den senast till rådjurssadel med potatismos. Passade perfekt. Härligt att ge bort till chutneyvänner. Satsen räcker bra till för att ge bo..

Hjortmedaljonger med Anchorporter..

En inspirerad kombination skapad av köksmästare Rick Moonen på The Water Club i New York för att utforska möjligheterna i Anchors ölsortiment. Jag jobbade för honom under 1½ års tid i USA. En lärorik ..


Rådjurssadel
Rådjurssadel

Såsen kan göras klar i god tid före serveringen. Sadeln, som är klar på bara en halvtimme, bör stekas så sent som möjligt.
Rådjursfilé med pepparsås
Rådjursfilé med pepparsås

Här benar du ur en rådjurssadel före stekning. Resultatet blir två fina filéer som kan minutstekas i panna på spisen hela eller i små noisetter. Serveras med en god pepparsås och pommes duchesse.Helstekt hjortsadel med rostade rotsaker
Helstekt hjortsadel med rostade r..

Fanns inget recept specifikt för hjortsadel, dock är detta snarlikt andra recept för rådjurssadel. Rotsaker i ugn är inget nytt recept heller, men skriver i det här för fullständighetens skull.


Rådjursfilé med potatiskaka och trumpetsvamp
Rådjursfilé med potatiskaka och t..

Bena ur sadeln helt och putsa filéerna fria från senor och fett. Bryn benen i stekgryta med hackad lök och halva moroten tärnad. Späd med vinet, lägg i buljongtärningen, timjan och lagerblad. Koka 1 t..

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept


Variation på rådjur.
Variation på rådjur.

Variation på rådjur med kantareller, vinbärsky, rönnbärsgelé, potatis och rotselleripuré. Har själv ej hunnit testat.Verkar ju himmelskt!