Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltfärspaj på rådjursfärs eller älgfärs

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

Mina barns favorit.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta ihop pajdegen och klä en form. Låt stå kallt i 30 minuter. Förgrädda pajskalet 8-10 minuter i 225 grader varm ugn.
  2. Fräs lök,färs och bacon i en stekpanna. Tillsätt kryddor, vinäger och vatten. Sjud cirka 5 minuter. Blanda i crème fraiche.
  3. Häll blandningen i pajskalet. Vispa ihop äggstanningen och häll över. Strö på riven ost. Grädda i ugn 225 grader i cirka 25 minuter. Servera med lingonsylt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monbjon 24 januari 2009

    Detta skall jag pröva nästa gång jag tar fran älgfärs. Roligt att få nya recept på vilt! Har du prövat mina älgfärsbiffar? Om inte, är det ett tips!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.