Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Råg och sesambröd i bakmaskin

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Ett mycket gott både luftigt och saftigt bröd. Höll sig även saftigt i flera dagar, vilket jag tror beror på gräddfilen. Bakas som grovt bröd 700 g i bakmaskinen.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienser i den ordning som dom står i listan direkt i bakbunken. Sätt bakmaskinen på program grovt bröd med vikt ca 700 g. Detta bröd bör inte köras med timerfunktion utan startas omgående. Det beror på att det innehåller gräddfil, som ej bör stå i rumsvärme för länge.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.