Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Råkostsallad

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den här salladen håller sig fin länge och blir bara godare efter ett par dagar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla vitkålen och riv morötterna. Skär purjolöken fint. Hacka gurkan. Ibland hackar jag allt i matberedaren med metallknivar, då blir salladen saftigare.
  2. Koka en lag på 1/2 dl olja, 1/2 dl vinäger och 1/2 dl socker. Häll den heta lagen över kålblandningen. Blanda om och låt stå till dagen efter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.