Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsbiffar med honungsglaserad rödlök

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett väldigt enkelt och gott recept på köttfärsbiffar som sedan serveras med kokt potatis och råkostsallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med den honungsglaserade rödlöken, skiva den i tunna skivor. Fräs i smör på svag värme, löken ska bara bli mjuk och inte få färg. Smaksätt med honung och vinäger. Lägg upp löken i en skål.
  2. Riv potatisen fint tillsammans med löken och blanda med köttfärs. Smaksätt med salt, kryddpeppar, chili och pressad vitlök. Arbeta färsen smidig. Forma den till biffar. Stek dem ca 3 minuter på varje sida, beroende på hur tjocka de är.
  3. Servera biffarna med den honungsglaserade rödlöken, kokt potatis och en god råkostsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.