Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vietnamesisk råkostsallad

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna läckra råkostsallad med kål, morot, groddar och majonnäsdressing för tankarna till det goda vietnamesiska köket.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla rödkålen och vitkålen mycket fint. Skiva salladslökarna fint och riv morötterna. Blanda kål, salladslök, morot, böngroddar och koriander i en stor skål.
  2. Gör dressingen genom att blanda majonnäs, soja och limesaft. Se till att det blandas ordentligt.
  3. Blanda ner majonnäsdressingen i salladen precis före servering. Se till att dressingen täcker alla ingredienser, eller servera dressingen för sig. Strö över de rostade sesamfröna och servera.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Noob2 28 november 2011

    Otroligt god sallad! Dressingen var det bästa.

  • Noob2 28 november 2011

    Hade även i minimajs, det passade också bra :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.