Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

God och hållbar Råkostsallad.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Har fått tag på receptet genom en vännina som bantade och då byter man ut sockret mot sötningsmedel.....men det gör ine jag.Det blir en rejäl bytta som håller en vecka i kylskåpet om man har ett tättslutande lock på. Jätte händigt att ha gönsakerna fixade till varje måltid.

Ingredienser

Instruktioner

Riv vitkål, morötter och purjolök i matberedare. Hacka paprika och gurka ganska smått.. Koka upp lagen och slå över grönsakerna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lockig 30 juli 2008

    God råkostsallad som inte behövde stå och dra för att bli saftig. Visste inte riktigt vad snittgurka är för något, så jag tog hel ättiksgurka och tärnade istället. Funkade jättebra!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.