Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Råstuvad potatis med crème fraiche

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tänk vad mycket gott man kan göra av potatis!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs den hackade löken i smöret. Tillsätt paprikapulver, potatistärningar och buljongen och låt koka 10 minuter under lock.
  2. Blanda crème fraiche med mjöl och tillsätt, koka sen tills potatisen är mjuk. Smaka av med salt.
  3. Snabbvarianten är att använda tärnad potatis på glasburk.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Raquel1 31 augusti 2008

    Lagade detta receptet till middagen idag, slängde i lite majs, färska champinjoner och kikärtor oxå -så himla gott! En klar favorit!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.