Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Röd currylax med wokade grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En smak av Thailand!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Lägg filébitarna i en ugnsfast form. Vispa ihop kokosmjölk, currypasta och skaldjursfond. Häll detta över fisken och gratinera i ca 20 minuter. Dekorera med koriander. Strimla sockerärter, paprika, champinjoner och morötter fint. Woka i het panna i oljan. Då de blivit lagom mjuka tar du bort pannan från värmen och rör ner sesamolja, hackad koriander och smakar av med salt och peppar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.