Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Raggmunk på rödbetor med getost och hasselnötter

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Raggmunk går snabbt att göra och är både gott och mättande. Pröva en med rödbetor som du serverar med god getost och hasselnötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta hasselnötterna i en torr het stekpanna. När nötterna fått fin färg tillsätt honungen. Låt honungen bli karamelliserad runt nötterna. Sprid ut nötterna på ett bakplåtspapper så att de svalnar.
  2. Blanda rödbetorna med ägg, mjöl, spenat, salt och peppar. Hetta upp en stekpanna och tillsätt en klick smör. Klicka ut smeten till små raggmunkar i pannan, ca 3 st i varje panna. stek 4-6 minuter per sida.
  3. Servera raggmunkarna med nötterna, persilja och getost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.