Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetor med yoghurtsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Härligt mustiga rödbetor! Koktiden varierar beroende på rödbetornas storlek - känn efter med en provsticka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka rödbetorna mjuka med skalet på 20-30 minuter. Låt dem svalna, skala och skär i munsbitar. Blanda med olja, citronjuice, salt och peppar.
  2. Yoghurtsås: Blanda yoghurt och citronskal. Smaka av med salt, peppar och socker. Rör om - färdigt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.