Läcker och annorlunda paj med goda smakkombinationer.
Den är dessutom glutenfri.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Blanda quinoa, mandelmjöl, potatismjöl, smör och ägg till en pajdeg. Tryck ut den i en form med löstagbar kant, 24 cm i diameter. Förgrädda pajskalet 15 minuter i ugnen.
- Skala och grovriv morot, rödbeta och lök. Stek grönsakerna och lök i 1 msk olja ca 5 minuter. Tillsätt ½ tsk salt och rör ner finhackad timjan. Smula ner 200 g chévre. Häll blandningen i pajskalet.
- Vispa ihop ägg, grädde och mjölk med salt och cayennepeppar. Häll över grönsakerna. Toppa med resten av chévren i skivor och ev ett par kvistar timjan.
- Grädda i mitten av ugnen ca 45 minuter. Lägg folie över ytan mot slutet om pajen fått tillräckligt med färg.
- Servera med en sallad.
Publicerat den
24 september 2013
Liknande recept
Skriv kommentar