Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetssallad á la Nennes

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Passar utmärkt till julmaten!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda majonnäs med grädde. Låt rödbetorna rinna av i en sil.
  2. Blanda rödbetorna med pepparrot, äpple och saltgurka. Rör ihop allt med majonnäsblandningen. Smaka av med salt och vitpeppar.
  3. Om du vill ha en rödare rödbetssallad, kan du blanda i mer rödbetsspad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.