Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetssallad med ädelost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En matig sallad, inte den till jul.

Ingredienser

Instruktioner

Koka rödbetorna mjuka i lättsaltat vatten, tiden beror på betornas storlek. Låt rotspets och lite blast vara kvar, då behåller de färg och smak bättre. Spola rödbetorna under kallt vatten, tryck bort skalet medan de är varma och skär dem i klyftor. Skölj linserna. Strimla och knaperstek baconet och låt det rinna av på hushållspapper. Skär päronen i klyftor. Lägg upp sallad, linser och rödbetor. Ringla över olja och vinäger. Krydda och strö över smulad ost, delade nötter och bacon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.