Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetssallad med apelsin

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Färska och söta rödbetor möter syrliga apelsiner. En sallad att bli glad av!Ingefärssåsen passar finfint till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka rödbetorna med skalet på i vatten tills de är mjuka, 20 - 40 min.
  2. Spola i kallt vatten och gnid av skalen. Skär rödbetorna i klyftor och låt dem svalna.
  3. Skala apelsinerna och skär dem i hinnfria klyftor eller i bitar.
  4. Blanda rödbetor, apelsin och valnötter. Smaksätt med salt, peppar och mynta.
  5. Smaksätt gräddfilen med ingefära och salt. Ringla en del av såsen över salladen och servera resten till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.