Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad röding med västerbottenost och romansallat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel stekt röding är nog så gott, så vad ska vi tro om detta recept?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sås: Blanda crème fraiche med osten – smaka av med salt och peppar.
  2. Tärna kavringen och rosta i en het panna. Skär romasallad i bitar och potatisen i skivor. Skär rödingen i portionsbitar. Grilla fisken och krydda med salt och peppar. Servera rödingen med potatis, romansallad. Toppa med ”västerbottensåsen” och krutonger av kavring. Garnera med ärtskott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.