Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Röding med höstfräs

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ugnsbakad len röding som serveras med ett höstfräs av potatis, haricots verts och svamp. 507 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Koka potatisen, låt bönorna koka med de sista 3 minuterna. Häll av och skölj bönor och potatis i kallt vatten. Halvera potatisen.
  3. Koka upp grädden, timjan och äppelcidervinäger till såsen. Smula ner buljongen och koka ner till hälften.
  4. Salta och peppra rödingen och lägg filéerna på en plåt med skinnet uppåt. Baka mitt i ugnen 10-12 minuter.
  5. Stek svampen i en stekpanna, tillsätt smör och olja när all vätska kokat bort. Salta och peppra.
  6. Tillsätt potatis och bönor till svampfräset och stek 5 minuter så att potatisen får lite färg.
  7. Dra av skinnet från rödingen och servera med fräset, garnera med persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.