Ugnsbakad len röding som serveras med ett höstfräs av potatis, haricots verts och svamp.
507 kalorier per portion
Instruktioner
- Sätt ugnen på 150 grader.
- Koka potatisen, låt bönorna koka med de sista 3 minuterna. Häll av och skölj bönor och potatis i kallt vatten. Halvera potatisen.
- Koka upp grädden, timjan och äppelcidervinäger till såsen. Smula ner buljongen och koka ner till hälften.
- Salta och peppra rödingen och lägg filéerna på en plåt med skinnet uppåt. Baka mitt i ugnen 10-12 minuter.
- Stek svampen i en stekpanna, tillsätt smör och olja när all vätska kokat bort. Salta och peppra.
- Tillsätt potatis och bönor till svampfräset och stek 5 minuter så att potatisen får lite färg.
- Dra av skinnet från rödingen och servera med fräset, garnera med persilja.
Publicerat den
28 september 2009
Liknande recept
Skriv kommentar