Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödkålssallad med rostade solrosfrön

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Rödkålssalladen innehåller rödkål, morötter och rostade solrosfrön. När du tillsätter den friska dressingen gjord på senap, vinäger, honung och olja blir salladen saftig och smakrik!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort de yttersta bladen på rödkålen. Skala morötterna.
  2. Dressing: Blanda senap, vinäger och honung i en liten skål. Vispa i oljan droppvis och smaka av med salt och peppar.
  3. Strimla rödkål och morötter så tunt som möjligt eller riv på det grövsta på rivjärnet. Blanda med dressingen, strö över solrosfrön och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.