Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödlök/vitlöksdipp

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En mumsig dipsås att ha till grillat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka rödlöken och lägg i en skål, pressa i en eller ett par vitlöksklyftor (beror på hur starkt du vill att det ska vara). Blanda i en burk crème fraîche och ett paket gräddfil. Häll i ganska rikligt med grönsakskrydda. Blanda allt väl, smaka av med salt och peppar, låt stå kallt tills servering.
  2. Suveränt god till grillat eller bara som fristående dipp till grönsaker m m!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.