Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödspätta med smak från Indien

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hjärtvänligt recept!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök, vitlök och ingefära på svag värm i Becel flytande i en vid stekpanna med höga kanter. Låt löken bli mjuk utan att ta färg.
  2. Tillsätt kryddor, salt, nötter, tomat och Becel Mat i pannan. Låt sjuda på svag värme ca 5 minuter.
  3. Salta lätt på spättafiléer. Rulla ihop och lägg ner dem i såsen. Låt koka under lock ca 5 minuter. Vänd dem efter halva tiden.
  4. Servera med citronklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.