Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God rätt med rödspätta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Skala och finhacka löken. Fräs i tjockbottnad kastrull, tillsätt riset, hönsbuljongtärning och 5 dl vatten. Koka i 20 minuter.
  2. Salta och peppra fisken. Vik eller rulla ihop filéerna och lägg i en smord, ugnsfast form. Rör ut chilisås i crème fraichen. Smaka av med citronsaft, dragon, salt och peppar. Bred blandningen över fisken. Sätt in i mitten av ugnen i ca 15 minuter.
  3. Efter halva tiden, strö på osten. Avsluta med grilleffekt i maxvärme i 1/2-1 minut. Servera med riset och en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • lottalisa 16 november 2013

    Gott, det här har blivit en favorit...enkelt och snabbt!

  • Bappi 20 mars 2014

    Vet inte vad som gick fel?!?! Detta var inte i min smak *tyvärr. Tar ont att säga det så förlåt /kram

  • Lena 26 april 2015

    Detta var kanon gott kommer att göra den fler gånger

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.