Om man vill lyxa till det lite extra kan man hacka ner lite hummerkött i såsen
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200°
- Skölj och torka av filéerna med hushållspapper.
Rulla ihop dem till rulader och lägg dem i en smord ugnssäker form.
Salta och peppra. Droppa över citron.
- Pensla ruladerna med smält smör och lägg ett smörpapper över.
Tillaga fisken mitt i ugnen, 15-20 minuter.
- Sila fiskspadet i en kastrull och tillsätt vatten, vin, hummerfond, grädde och majsstärkelse.
Vispa, koka upp och låt såsen sjuda i 3 minuter.
Smaka av med salt, peppar och socker.
- Lägg upp fiskruladerna på ett serveringsfat och skeda över lite sås. Skala räkorna och dekorera med dem och bladpersilja.
- Servera med kokt ris eller potatis och sockerärtor.
- Lycka till! Smaklig måltid.
Publicerat den
9 oktober 2008
Liknande recept
Skriv kommentar